Ve Stínu Draků
Zprávy dnešního dne (ZDD)
Vše opět při starém!
Strážce Kira2020-10-12 11:31:05
Zdravím Vás,

vše by mělo být při starém a funkční. Pokud tedy narazíte na jakékoliv problémy, ať už na cokoliv nefunkčního, či na špatně zobrazenou diakritiku, prosím Vás, ať mi dáte vědět.

Velké díky si zaslouží Kelt, bez jehož pomoci bych vše opravoval podstatně déle a proto mu vzdejte patřičnou úctu. A všem Vám děkuji za trpělivost, snad už k podobné situaci znovu nedojde.

S pozdravem
Kira

Les se nám rozšiřuje
Strážce Kira2020-07-29 11:18:13
Zdravím všechny,

náš drahý
Ramius mě informoval, že mu z podsvětí utekla mocná stvůra, jménem Balrog a že se bude nejspíš zdržovat v místních lesích, buďte proto nesmírně opatrní a raději utečte, než abyste bojovali.

A aby toho nebylo málo, do lesa se nám nastěhovala tlupa zbojníků, v čele s Emedielem, Temný elfem, který ale tvrdí, že všechno ukradené zlato rozdá mezi chudými. Ale dá se zbojníkům opravdu věřit?

A nakonec, objevil jsem v lese, stejně jako již někteří z vás, horké prameny. Zdá se, že si z nich můžete odnést na těle runový znak, který Vám dodá nějaký bonus. Nebo naopak vezme. Tak mějte oči otevřené a buďte opatrní.

Úspěšný lov přeje,
Kira

Otevření zvěřince
Strážce Kira2020-07-27 10:48:51
Bystřejší z Vás si jistě všimli, že v Maratu se nám oficiálně otevřel zvěřinec a dnes mě Diana, jeho majitelka, informovala, že přivezla první várku zvířat, která jsou k dostání.

Jen Vás mám upozornit, ať vybíráte pečlivě, neboť silnější mazlíček, který Vám bude pomáhat i v boji, je také náročnější na péči a tudiš bude péče o něj dražší.

Tak vzhůru do Maratu a udělejte si jednou také radost. A mimochodem, zkuste se poohlédnout v lese, třeba nebude potřeba kupovat, místo toho si nějakého toho mazlíčka odchytíte v lese.

S pozdravem
Kira

Přichází Temní elfové a nová speciální schopnost
Strážce Kira2020-07-13 10:45:27
Přeji Vám všem pěkný den!

Mám pro všechny jistě dobrou zprávu, rozhodli se k nám do království nastěhovat Temní elfové, budou sdílet Sinlindal s Elfy a co je ještě lepší, přinesli sebou novou schopnost.

Od nynějška si všichni budou moci zvolit Vyvolávání a přivolat si tak v boji na pomoc mocná stvoření. Ale protože je to mocné umění, budou se jej moci naučit pouze ti, kteří zabili alespoň jednoho draka. Tak stejně i Temní elfové jsou hrdý národ a tak mezi sebe nepříjmou nikoho, kdo nezabil pár draků, ale kolik, to mi nechtěli říct.

A pro ty, které to zajímá, tak ode dneška si mohou zakoupit vlastí příbytek. Tak vzhůru do boje!

S pozdravem
Kira

Vlastní příbytek
Strážce Kira2020-07-09 12:43:43
Zdravím Vás válečníci!

Neboť poslední dobou není v našem království zrovna bezpečno, rozhodl jsem se umožnit Vám postavit si vlastní příbytek. Ať už se rozhodnete postavit si
chatrč, farmu nebo hrad, budete tu možnost mít.

Počítejte ale s tím, že to nebude levné a nebudou tak dobře zabezpečené, takže bude možnost vás napadnout, ikdyž v příbytku budete přespávat. Ale bude také možnost platit si hlídku, které bude váš příbytek strážit.

Když už jsem se pro tuto možnost rozhodl, byl bych rád, kdyby příbytky sloužili i ke komunikaci, nikoliv jen před schováváním se před souboji.

Možnost postavit si příbytek se objeví během následujících pár dní.

Tak tedy ať slouží!

S pozdravem
Kira

ZDD Archív:

Komentáře:
<< První strana < Předchozí  Obnovit  Další > Poslední strana >>